SUPERVISIE

Bij Janet van Heerbeek kun je binnen de praktijk terecht voor supervisie in het kader van de postdoctorale opleidingen tot GZ-psycholoog (KJ- pubers en adolescenten en VO) of cognitief gedragstherapeut VGCt. Supervisie in tweetallen is ook mogelijk. Leertherapie is mogelijk binnen het opleidingstraject van de VGCt.

De kosten voor een sessie van 45 minuten bedraagt 95 euro. Bij tweetallen zijn de kosten 130 euro voor 60 minuten.REACTIES

  • In het kader van mijn GZ-opleiding heb ik een supervisietraject bij Janet van Heerbeek doorlopen. Ik heb Janet leren kennen als een betrokken supervisor die jou in een veilige en informele sfeer helpt in het realiseren van jouw persoonlijke en professionele leerdoelen. Kenmerkend voor de supervisie vind ik Janets doelgerichte aanpak. Zo bleef het niet bij ‘praten over’, maar werd iedere supervisie afgesloten met een concreet actieplan voor jou als supervisant. Dit zorgde voor een mooie vertaalslag naar de praktijk. Zowel gedachten- en gedragspatronen van cliënten, als patronen van jou als supervisant zijn onderwerp van gesprek. Met een dosis ervaring en kennis van zowel de VGCT, EMDR als schemagerichte therapie weet Janet te inspireren en vanuit verschillende kaders naar klachten te kijken. Ik wil Janet bedanken voor haar openheid,  vertrouwen en enthousiasme.
  • "Ik heb ruim een jaar supervisie gehad van Janet van Heerbeek tijdens mijn GZ-opleiding en ik heb de sfeer als heel prettig, veilig en enthousiasmerend ervaren. Stomme vragen bestaan niet en Janet probeert je tot nieuwe inzichten te laten komen door je zelf te laten nadenken. Aan het eind van elke sessie maakten we concreet waar je in de komende weken mee kon oefenen. Naast de inhoudelijke vragen deinst Janet er niet voor terug om 'de patronen van de supervisant' bespreekbaar te maken. Dit heeft mij in mijn persoonlijke ontwikkeling en in contact met cliënten erg op weg geholpen."