06 448 939 04


Janet van Heerbeek

GZ-psycholoog BIG (39059624525)
Cognitief-gedragstherapeut VGCt
Supervisor en leertherapeut VGCt
Registerpsycholoog NIP / Gezondheidszorg
EMDR-therapeut (VEN erkende vervolgtraining)

KvK nummer: 09205764

Janet van Heerbeek studeerde in 1998 af aan de Radboud Universiteit Nijmegen als orthopedagoog. Sindsdien is zij altijd werkzaam geweest in de geestelijke gezondheidszorg (tevens binnen de Specialistische GGZ), waar ze met name veel ervaring heeft opgedaan met de behandeling van adolescenten en jongvolwassenen, een doelgroep waar zij veel affiniteit mee heeft. In 2001 heeft zij haar GZ-opleiding afgerond (BIG geregistreerd). Sinds 2007 is zij tevens Cognitief Gedragstherapeut (lid VGCt – Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie) en sinds 2016 Supervisor en Leertherapeut VGCt. Tevens is zij aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en bij de Vereniging EMDR Nederland. Samen met Isabel Smit is zij oprichter en praktijkhouder van Psychologenpraktijk MiND, welke zij gestart zijn in 2009.

Naast haar werkzaamheden bij de praktijk coacht zij artsen in opleiding tot medisch specialist (Radboud UMC) op het gebied van communicatieve vaardigheden en geeft zij supervisie aan GZ-psychologen in opleiding. Ze is getrouwd en moeder van twee dochters. Haar vrije tijd besteedt ze graag aan zeilen, moderne dans, muziek en reizen.

Voor meer informatie zie LinkedIn

06 448 939 05


Isabel Smit

GZ-psycholoog BIG (99061567125)
Cognitief-gedragstherapeut VGCt
EMDR-therapeut (VEN erkende vervolgtraining)
Basis EFT-therapeut

KvK nummer: 09205764

In 2000 studeerde Isabel Smit af als psycholoog aan de Radboud Universiteit Nijmegen (klinische psychologie). Sindsdien werkt ze met veel plezier binnen de geestelijke gezondheidszorg. Ze rondde de opleiding tot GZ-psycholoog (BIG geregistreerd) in 2002 af. In de jaren dat ze werkzaam was binnen de Specialistische GGZ deed ze veel ervaring op met de behandeling van volwassenen met psychologische en psychiatrische problematiek, zoals angst- en stemmingsstoornissen. Daarnaast heeft ze door haar werkervaring binnen de verslavingszorg affiniteit met verslavingsproblematiek. Tevens heeft ze affiniteit met het behandelen van problemen rondom ouderschap en het vinden van een balans tussen werk, gezin en individuele tijd. Vanaf 2008 is zij Cognitief Gedragstherapeut en aangesloten bij de VGCt. Tevens is zij aangesloten bij de landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten (LVVP) en bij de Vereniging EMDR Nederland. Vanaf 2016 is zij basis EFT therapeut. Samen met Janet van Heerbeek is zij oprichter en praktijkhouder van Psychologenpraktijk MiND, welke zij gestart zijn in 2009.

Ontwikkeling en uitdaging zijn belangrijk voor Isabel, zowel op werk gerelateerd als persoonlijk gebied. Ze combineert haar werk als vrijgevestigde psycholoog met haar gezinsleven en is moeder van drie jonge dochters. Daarnaast houdt ze van lezen, hardlopen en wandelen in het bos.

06 448 939 05


Martine Ploegmakers

GZ-psycholoog BIG (19911256125)
Cognitief-gedragstherapeut VGCt
Registerpsycholoog NIP / Gezondheidszorg
EMDR-therapeut (VEN erkende vervolgtraining)

KvK nummer: 10626352

Martine Ploegmakers is in 2003 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen (klinische psychologie) en heeft haar opleiding tot GZ-psycholoog (BIG) in 2008 afgerond. Sindsdien is zij als zelfstandig psycholoog werkzaam binnen de Basis GGZ, waar ze veel ervaring heeft opgedaan met de kortdurende behandeling van jongvolwassenen en volwassenen. Sinds 2005 is zij als Cognitief Gedragstherapeut aangesloten bij de VGCt. Tevens is zij aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en bij de vereniging EMDR Nederland. Vanaf april 2013 is zij werkzaam bij Psychologenpraktijk MiND, waar ze veel ervaring heeft opgedaan met de behandeling van jongvolwassenen, een doelgroep waar zij veel affiniteit mee heeft.

Het vak psychologie geeft haar veel voldoening en plezier. Ze woont samen met haar vriend. Haar vrije tijd besteedt ze graag aan hardlopen, (power)yoga en met vrienden.

06 448 939 05


Eva Kokhuis

GZ-psycholoog BIG (59910995725)
EMDR-therapeut (VEN erkende vervolgtraining)

KvK nummer: 70129649

Eva Kokhuis is in 2005 afgestudeerd aan de Radboud universiteit Nijmegen (klinische psychologie). In 2008 heeft ze haar opleiding tot GZ-psycholoog afgerond (BIG geregistreerd). Ze werkt sindsdien met veel plezier binnen zowel de Basis GGZ als de Specialistische GGZ. Wat ze belangrijk vindt in behandelingen, is om een samenwerking aan te gaan waarin oprecht contact is en een persoonlijke benadering. Ze hecht veel waarde aan transparantie en zorgvuldigheid. Binnen de behandeling maakt ze gebruik van technieken uit verschillende soorten behandelingen, zoals o.a. cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR (traumabehandeling). Ze is aangesloten bij de Verening EMDR Nederland (VEN) en de landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten (LVVP).

Eva is getrouwd en heeft een zoon en een dochter. In haar vrije tijd is ze graag met haar gezin of onderneemt dingen met vrienden. Ze houdt van muziek en dansen.

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ:

Wij zijn allemaal aangesloten bij PsyZorg, de Nijmeegse zorgcoöperatie van en voor psychologen, werkzaam in de generalistische basis GGZ.
Wij beschikken over een goedgekeurd kwaliteitsstatuut dat desgewenst in te zien is op de praktijk