06 448 939 04


Janet van Heerbeek

GZ-psycholoog BIG (39059624525)
Cognitief-gedragstherapeut VGCt
Supervisor en leertherapeut VGCt
Registerpsycholoog NIP / Gezondheidszorg
EMDR Europe Practitioner (lid VEN)

KvK nummer: 09205764

Janet van Heerbeek studeerde in 1998 af aan de Radboud Universiteit Nijmegen als orthopedagoog. Sindsdien is zij altijd werkzaam geweest in de geestelijke gezondheidszorg (tevens binnen de Specialistische GGZ), waar ze met name veel ervaring heeft opgedaan met de behandeling van adolescenten en jongvolwassenen, een doelgroep waar zij veel affiniteit mee heeft. In 2001 heeft zij haar GZ-opleiding afgerond (BIG geregistreerd). Sinds 2007 is zij tevens Cognitief Gedragstherapeut (lid VGCt – Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie) en sinds 2016 Supervisor en Leertherapeut VGCt. Tevens is zij aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en bij de Vereniging EMDR Nederland. Samen met Isabel Smit is zij oprichter en praktijkhouder van Psychologenpraktijk MiND, welke zij gestart zijn in 2009.

Naast haar werkzaamheden bij de praktijk coacht zij artsen in opleiding tot medisch specialist (Radboud UMC) op het gebied van communicatieve vaardigheden en geeft zij supervisie aan GZ-psychologen in opleiding. Ze is getrouwd en moeder van twee dochters. Haar vrije tijd besteedt ze graag aan zeilen, moderne dans, muziek en reizen.

Voor meer informatie zie LinkedIn

06 448 939 05


Isabel Smit

GZ-psycholoog BIG (99061567125)
Cognitief-gedragstherapeut VGCt
EMDR-therapeut (VEN erkende vervolgtraining)
Basis EFT-therapeut

KvK nummer: 09205764

In 2000 studeerde Isabel Smit af als psycholoog aan de Radboud Universiteit Nijmegen (klinische psychologie). Sindsdien werkt ze met veel plezier binnen de geestelijke gezondheidszorg. Ze rondde de opleiding tot GZ-psycholoog (BIG geregistreerd) in 2002 af. In de jaren dat ze werkzaam was binnen de Specialistische GGZ deed ze veel ervaring op met de behandeling van volwassenen met psychologische en psychiatrische problematiek, zoals angst- en stemmingsstoornissen. Daarnaast heeft ze door haar werkervaring binnen de verslavingszorg affiniteit met verslavingsproblematiek. Tevens heeft ze affiniteit met het behandelen van problemen rondom ouderschap en het vinden van een balans tussen werk, gezin en individuele tijd. Vanaf 2008 is zij Cognitief Gedragstherapeut en aangesloten bij de VGCt. Tevens is zij aangesloten bij de landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten (LVVP) en bij de Vereniging EMDR Nederland. Vanaf 2016 is zij basis EFT therapeut. Samen met Janet van Heerbeek is zij oprichter en praktijkhouder van Psychologenpraktijk MiND, welke zij gestart zijn in 2009.

Ontwikkeling en uitdaging zijn belangrijk voor Isabel, zowel op werk gerelateerd als persoonlijk gebied. Ze combineert haar werk als vrijgevestigde psycholoog met haar gezinsleven en is moeder van drie jonge dochters. Daarnaast houdt ze van lezen, hardlopen en wandelen in het bos.

06 448 939 05


Eva Kokhuis

GZ-psycholoog BIG (59910995725)
EMDR-therapeut (VEN erkende vervolgtraining)

KvK nummer: 70129649

Eva Kokhuis is in 2005 afgestudeerd aan de Radboud universiteit Nijmegen (klinische psychologie). In 2008 heeft ze haar opleiding tot GZ-psycholoog afgerond (BIG geregistreerd). Ze werkt sindsdien met veel plezier, in eerste instantie binnen de specialistische GGZ en de laatste jaren alleen in de generalistische basis GGZ. Wat ze belangrijk vindt in behandelingen, is om een samenwerking aan te gaan waarin oprecht contact is en een persoonlijke benadering. Ze hecht veel waarde aan transparantie en zorgvuldigheid. Binnen de behandeling maakt ze gebruik van technieken uit verschillende soorten behandelingen, zoals o.a. cognitieve gedragstherapie, schematherapie, EMDR (traumabehandeling) en Acceptance & Commitment Therapy (ACT). Ze is aangesloten bij de Verening EMDR Nederland (VEN) en de landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten (LVVP).

Eva is getrouwd en heeft een zoon en een dochter. In haar vrije tijd is ze graag met haar gezin of onderneemt dingen met vrienden. Ze houdt van dansen, muziek, lezen en is graag creatief bezig.

06 448 939 05


Marion van Dijck

GZ-psycholoog BIG (89062364325)
Orthopedagoog
EMDR-therapeut (VEN erkende vervolgtraining)
Schematherapeut aspirant (VSt erkende basis- en vervolgtraining)

KvK nummer: 88178927

Marion van Dijck is in 2008 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen als orthopedagoog en is vervolgens als behandelcoördinator werkzaam geweest in een specialistisch centrum voor diagnostiek en behandeling van kinderen, jongeren en hun (gezins)systeem. Haar opleiding tot GZ-psycholoog (BIG) heeft zij in 2014 afgerond.

Begin 2018 heeft Marion de overstap gemaakt naar de Basis GGz en is zij naast jongeren ook volwassenen gaan behandelen. Ze heeft veel affiniteit met angst- en traumabehandelingen, maar is tevens gedreven in het opsporen en doorbreken van hardnekkige gedragspatronen die hun oorsprong vaak al vinden in de jeugd. Marion vindt een veilige en laagdrempelige behandelsfeer belangrijk waarbij gelijkwaardigheid, eerlijkheid en respect centraal staan. Ze maakt binnen de behandelingen voornamelijk gebruik van (elementen van) cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR. Marion is aangesloten bij de Vereniging EMDR Nederland (VEN) en bij de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & psychotherapeuten (LVVP).

Marion is getrouwd en moeder van twee dochters. Haar vrije tijd besteedt ze graag aan haar gezin, familie en vrienden. Ze geniet van lekker eten, er met anderen op uit gaan en wandelen.

06 448 939 05


Lizette van Dinter

GZ-psycholoog BIG (39065375625)
Schematherapeut Senior (lid VST)
EMDR Europe practitioner (lid VEN)

KvK nummer: 90557786

Lizette van Dinter is in 1999 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen (orthopedagogiek) en heeft haar opleiding tot GZ-psycholoog (BIG) in 2005 afgerond. Nadat ze enkele jaren als orthopedagoog werkzaam is geweest binnen de gesloten jeugdzorg heeft ze de overstap gemaakt naar de specialistische GGZ. Ze heeft ruime werkervaring binnen de jeugdpsychiatrie. Haar kennis en affiniteit ligt bij het behandelen van jongvolwassenen met angst-, stemming en trauma gerelateerde klachten.

Binnen de behandeling vindt ze transparantie, gelijkwaardigheid en humor belangrijk, Ze maakt gebruik van technieken uit verschillende soorten behandelingen, zoals o.a. cognitieve gedragstherapie, schematherapie, affectfobietherapie en EMDR (traumabehandeling).

Lizette is aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), bij de vereniging EMDR Nederland (VEN) en bij de vereniging voor schematherapie (VST).

Ze woont samen met haar vriend en is moeder van twee zonen. In haar vrije tijd wandelt ze graag met de hond. Daarnaast besteedt ze haar vrije tijd aan hardlopen en het ondernemen van activiteiten met haar gezin en vrienden. Ze houdt van muziek en dansen en bezoekt graag festivals.

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ:

Wij zijn allemaal aangesloten bij PsyZorg, de Nijmeegse zorgcoöperatie van en voor psychologen, werkzaam in de generalistische basis GGZ.
Wij beschikken over een goedgekeurd kwaliteitsstatuut dat desgewenst in te zien is op de praktijk